Odmor Natalie Irons na obali Baltičkog mora: 'Poirot bi tu mogao ljetovati'

Na 2,5 sata vožnje od Berlina, koji je stalna adresa Natalie Irons, nalaze se grad Rostok i odmaralište Yachthafenresidenz Hohe Düne, gdje je uživala u malo drugačijem ljetnom odmoru, u društvu majke Heather i svojih maltezerica
Vidi originalni članak

Natalia Irons žena je izuzetna stila koja u modnoj igri uživa. Profesorica engleskog i njemačkog jezika s berlinskom adresom često nam "šalje" modne razglednice iz Njemačke, a ovog puta jedna, ne tako tipična ljetna, nastala je na obali Baltičkog mora.

Irons je za ljetovanje odabrala grad Rostok, udaljen 2,5 sata vožnje od Berlina i luksuzno odmaralište  Yachthafenresidenz Hohe Düne, gdje je uživala u društvu majke Heather i tri ljubimca, preslatkih maltezerica Fanny, Noël & Charlotte. 

– Poirot bi tu mogao ljetovati – rekla je Irons za yacht klub na Baltičkom moru, smješten već u blizini Danske. 

I ovog se puta u glavnoj ulozi našao njezin zaštitni znak - šešir, a tu je i vječni prugasti uzorak kojeg Natalia fantastično nosi u klasičnom ruhu. 

Društvo joj je pravila i majka Heather, a kad ih vidite zajedno, jasno vam je da je dobar stil nasljedan. 

– Dijete sam dvaju slikara pa je možda osjećaj za estetiku u genetskom materijalu, ali i u savoir vivre (mi, recimo, nikad nismo imali lonac na stolu - to je neprihvatljivo). Mama je više punk, dok sam ja dosadna, klasična gospođa – rekla je za Divu jednom prigodom. 

Estetika Natalie Irons odlično se uklopila u estetiku samog hotela. Sve je, kaže, uređeno poput starih brodova. Suite imaju kamine, neke i koncertni klavir, a kamin se čak nalazi i - pokraj bazena! 

Jasno je da je ljubiteljica klasike, ženstvenosti i simetrije. a o svojem stilu nikad nije previše razmišljala. Jednom ga je opisala kao melange različitih stilova, dok modu ne prati, i to već desetljećima.

U kupnji pazi na kvalitetu, a u odijevanju preferira estetiku i udobnost. Modna formula uvijek je ista pa je kombinacija Natalie Irons dnevno-klasična. 

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".