Odlično spaja ležernost i eleganciju: 'Bež mi je omiljena boja za proljeće'

Modno osviještena Suzana odabrala je kombinaciju u kojoj nikako nije mogla proći nezamijećeno na zagrebačkim ulicama
Vidi originalni članak

Iako su u proljetne dane popularne jarke i šarene kombinacije, one u neutralnim nijansama mogu biti jednako efektne. Jednu takvu prošetala je nova akterica naše street style modne rubrike, Suzana Jakupi. Na zagrebačkim ulicama rado je pozirala našem Goranu Čižmešiji, a za Divu tom prilikom otkrila i par detalja o svom stilu.

– Ovu kombinaciju sam odabrala jer je konačno došlo lijepo vrijeme i jer volim nositi praktične i chic kombinacije. Bež mi je omiljena boja za proljeće, a nju volim razbiti s nečim kontrastnim – ispričala je za Divu poslovna managerica.

Odlično je spojila ležernost i eleganciju pa gradom prošetala u kombinaciji maksi plisirane suknje bež boje koju je uparila uz prsluk iste nijanse te plave Adidas tenisice koje su njezinom stajlingu dodali dozu boje.

Dodala je i genijalnu torbu zelene boje ukrašenu zlatnim lancem, a dodatnu dozu ležernosti pridonijela je bež šiltericom i plavim sunčanim naočalama.

Mini suknja i tenisice o kojima se vode velike rasprave: Divna Sara zna kako spojiti klasiku i trendove
'Sunset blush' najljepši je izbor za savršeno rumenilo ovog ljeta
Što će Carrie Bradshaw nositi u novoj sezoni I tek tako...:? Fotografije sa seta otkrivaju chic kombinacije

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".