Odlično spaja eleganciju i ležernost: U kratkoj haljini i sportskim tenisicama privukla pažnju na špici

Njezine tenisice su dio omiljene kombinacije, one s kratkom haljinom na "gole" noge, koju trendseterice jednostavno obožavaju.
Vidi originalni članak

Zadnji dani proljeća označavaju i prijelazno razdoblje koje je mnogima omiljenu kad je u pitanju moda jer donosi najbolje od ljetne i proljetne garderobe. Jednu takvu kombinaciju prošle godine pokazala je Iva Jaki, doktorancija ekonomije čiji stajling nas je oduševio, a modne ideje rado ćemo prepisivati i u nadolazećim razdobljima. Tada je rado pozirala našem Goranu Čižmešiji i otkrila par detalja o svojem stilu. 

- Mislila sam da će biti lijepo vrijeme pa me malo zeznulo. Volim nositi svijetle tonove, pogotovo preko ljeta, dok zimi nosim zagasitije tonove u kombinaciji sa jakim bojama. Tenisice često kombiniram uz nešto elegantnije. Za posao biram visoke potpetice, ali u slobodno vrijeme su mi draže tenisice - ispričala nam je Iva.

Simpatična Iva sporstke tenisice nosi i u ljetnim danima, a s dolaskom ljeta sve ih rijeđe viđamo na zagrebačkim ulicama. One su dio omiljene kombinacije, one s kratkom haljinom na "gole" noge, koju trendseterice jednostavno obožavaju.

Iva ih je nosila s malom bijelom haljinom, klasikom kojeg rado nosimo kroz cijelu godinu, a dobro ga je imati u ormaru jer se lako kombinira i prikladan je za različite prigode. 

Nadopunila ju je blejzerom na dvostruko kopčanje i malom prošivneom torbom. Kombinaciju je upotpunila Nike Jordan tenisicama, naizgled običnim modelom koji se ističe efektnim detaljima u crvenoj i plavoj boji.

Chic setovi idealan su izbor za ležerne, ljetne dane: Izdvojili smo najljepše modele iz omiljenog dućana
Detalje kakve nose cool frendice još nismo vidjeli na špici: 'Volimo se sređivati, pogotovo kad negdje zajedno idemo'
Volani, žuta boja i visoki prorez: Ljepotica sa zagrebačke špice nosi savršenu ljetnu haljinu i pristaje joj kao salivena!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".