Odlično nosi bijelo od glave do pete: Elegantna suknja i chic top pristaju joj kao saliveni

Naš je Goran Čižmešija na špici fotografirao oftalmologinju čijim se stajlingom možete inspirirati u zadnjim ljetnim tjednima
Vidi originalni članak

Ljeto se bliži kraju, no i dalje uživamo u izvrsnim lepršavim stajlinzima. Jedan takav pokazala je Sania Vidas Pauk, oftalmologinja koju je fotografirao naš Goran Čižmešija, a ona je zablistala u bijelom od glave do pete. Fotografija je nastala pretprošlog ljeta, ali njezin stajling izvrsna je inspiracija i ovih dana.

- Bijelo sam odabrala jer je ljeto. Preko zime nosim tamnije boje. Imam nešto malo robe s uzorcima, ali najviše nosim jednobojno - rekla je divna Sania. 

Modno osviještenoj dami plisirana suknja i jednostavan top pristaju kao saliveni. Plisirane suknje vratile su se u naše ormare prije nekoliko godina, a dame ih od tad rado nose u svim godišnjim dobima, a kao stvorene su za ljeto jer su lepršave i lagane.

Kombinirala ju je s basic bijelim topom, must have komadom u svakoj garderobi. 

Sania je kombinaciju upotpunila odličnim modnim dodacima - odabrala je šešir i mini-torbu s lancem, a isfurala je i mule natikače s blok potpeticom. Takve su natikače trend posljednjih nekoliko ljeta, a cure ih vole jer su elegantne, no istovremeno i jako praktične pa su idealne za svaki dan. 

U galeriji pogledajte što se još ovih dana nosi na zagrebačkim ulicama:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Uz ovako dobru haljinu, ostalo pada u drugi plan: 'Volim srednjovjekovni stil i općenito romantične stvari'
Kombinacija zgodne stilistice 'pomela' špicu, odvažno nosi komade koje se ne bi svatko usudio
Pariški bob frizura je zbog koje ćete se poželjeti ošišati ove jeseni: Jednostavno se održava i izgleda chic

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".