Odlično ljetno izdanje Đurđe Tedeschi: Nosi haljinu za koju se vjeruje da pristaje svakom obliku tijela

Odabrala je model haljine na preklop kojeg je popularizirala belgijska dizajnerica Diane von Fursternberg
Vidi originalni članak

Naš je fotograf u šetnji Stradunom ulovio umirovljenu sutkinju Đurđu Tedeschi za koju često kažu kako je jedna od najbolje odjevenih Hrvatica. Gospođa Tedeschi ovog je puta gradom prošetala u izvrsnom ljetnom izdanju u kojem je točkastu haljinu kombinirala s točkastom maramom i pokazala da vječnih točkica - nikad previše!

Stajling je upotpunila efektnim sandalama, bijelom torbom i odličnim sunčanim naočalama, a tu su i zlatne naušnice koje su zaokružile cijeli stajling.

Inače, umirovljena je sutkinja odabrala model haljine na preklop, a upravo se za njega vjeruje da je on jedan od onih koji pristaje svakoj figuri. Popularizirala ga je belgijska dizajnerica Diane von Furstenberg, a taj klasičan model danas možemo pronaći u kolekcijama mnogih high street i dizajnerskih brendova.

Dizajnerica je prvo model tzv. wrap haljine predstavila još 1972. godine, i to u dvodijelnoj varijanti, a gotovo 50 godina kasnije, haljina je i dalji pravi hit i ima status bezvremenskog komada u ormaru. 

Nedavno smo pisali o stilu Đurđe Tedeschi; tada ga je za Divu prokomentirala Dubravka Prpić Znaor, a modna savjetnica i urednica za njega ima samo riječi hvale:

- Njezin je stil ne samo zanimljiv, već i donosi niz lekcija iz proporcije i sklada. Naime, bitno je u silueti napraviti ravnotežu, koju gospođa Tedeschi često zaokruži šeširom ili nekim atraktivnim pokrivalom za glavu. Od krojeva očito voli haljine, često pod dojmom avangarde, a ako je kroj super izražajan, silueta je tamna, kako ne bi pretjerala. Zna što je sklad i uravnoteženost proporcija, no opet očita je kreativna igra s pomakom. Dama se s godinama drži stabilnih modnih pravila, ne vrluda stilski, dokaz je to o sigurnosti u vlastiti stil. Uglavnom je u njezinu ormaru prisutna crna, no ima i plave, bijele i smeđe te tu i tamo pokoje jarke boje.

Još izvrsnih izdanja Đurđe Tedeschi možete pogledati u galeriji

FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell FOTO: Josip Regović/PIXSELL FOTO: Matija Habljak/PIXSELL FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Davorin Višnjić/Pixsell FOTO: Petar Glebov/Pixsell FOTO: Goran Mehkek/PIXSELL FOTO: Marko Prpić/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Matija Habljak/PIXSELL FOTO: Marko Lukunić/Pixsell FOTO: Matija Habljak/PIXSELL FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Emica Elvedji/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell

 

Ona je pravo osvježenje na špici: 'Volim dati šivati stvari, ovu haljinu mi je sašila moja krojačica'

Elegancija kakvu na špici ne viđamo često: Menadžerici izvrsno pristaju klasici koji nikad ne izlaze iz mode

Četka za kosu koja je osvojila internet: Suši kosu i divno je stilizira pa je rezultat kao kod izlaska iz salona

Umjesto kostima i štikli, odijelo i Nike tenisice: Stjuardese jedne aviokompanije imaju nove, genijalne uniforme

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".