Odlično kombinira nespojive uzorke: 'Volim crno - bijele kombinacije, u mom ormaru nema puno boja'

U izboru se istaknuo kaput sa zanimljivim detaljima, a super modni trenutak zabilježio je naš Goran Čižmešija.
Vidi originalni članak

Preferirate li u odijevanju crno-bijele kombinacije od glave do pete, onda sigurno znate da takve kombinacije ponekad mogu djelovati pomalo monotono. No, ne ako se poigrate krojevima i uzorcima, baš kako je to napravila nova zvijezda naše modne rubrike.

Njezino je ime Kristina Banchi magistrica je ekonomije i rado je pozirala našem Goranu Čižmešiji te za Divu ispričala par detalja o svojem stilu.

– Ovo mi je brzinska kombinacija. Volim crno - bijele kombinacije, u mom ormaru nema puno boja. Živim u Milanu, došla sam ovdje na tjedan dana i ovo je jedna od kombinacija koje sam ponijela. Možda je taj miks uzoraka zapravo podsvjesni utjecaj talijanskog stila. Ne pratim modne trendove, nosim samo ono što mi se svidi. Najviše nosim ravnu obuću, iako kupujem i štikle, ali ih nikad ne nosim – otkrila nam je Kristina.

Isfurala je trendi midi haljinu, model koji će dominirati i proljetnim danima pred nama. Zvijezda stajlinga definitivno je crno-bijeli kaput koji je dobio mali odmak od klasike zahvaljujući zanimljivim detaljima.

Stajlingu je dodala popularne sportske tenisice koje nas prate već nekoliko godina. Jednako dobro izgledaju s hlačama i suknjama, a u kombinaciji s midi haljinom, djeluju jako cool. 

Čini se kako će proljeće obilježiti jarke boje i upečatljivi uzorci: U ponudi već sad ima genijalnih modela!

FOTO: H&M Vezena pamučna haljina 29,99 € FOTO: H&M Vezena pamučna suknja 39,99 € FOTO: H&M Izvezeni korzet top 34,99 € FOTO: H&M Mini haljina s uzorkom 19,99 € FOTO: H&M Haljina uz tijelo 39,99 € FOTO: H&M Slip haljina s izrezom 49,99 € FOTO: H&M Haljina od finog pletiva 19,99 € FOTO: H&M Pleteni džemper 39,99 € FOTO: H&M Košulja heklanog izgleda 49,99 € FOTO: H&M Izvezena haljina od mješavine liocela 59,99 € FOTO: H&M Haljina na vezanje od satena 25,99 € FOTO: H&M Izvezeni top s otvorenim ramenima 34,99 € FOTO: H&M Izvezena maksi suknja 59,99 € FOTO: H&M Predimenzionirana košulja s vezom 49,99 € FOTO: H&M Vezene hlače 49,99 €

Isprobajte novu hit frizuru: Plava boja inspirirana kultnom glumicom Pamelom Anderson!
Još jedno izdanje Matije Vuice koje ne prolazi nezapaženo: 'Kopala sam po ormaru što obući na košulju koju jako volim'
Pravi proljetni stajling: 'Volim crvene i plave nijanse i ne pratim trendove, pratim samo sebe!'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".