Odlični! Glumački par Ivana Horvat i Stefan Kapičić pravi su stilski #couplegoals

Ovaj duo u centru je Zagreba fotografirao naš Goran Čižmešija, a u njihov smo se stil zaljubili - odmah!
Vidi originalni članak

Vruće je, pa smo odabrali bijelo, kažu Ivana i Stefan, koji su u odličnim kombinacijama prošetali Preradovićevom. Ona nosi odličnu čipkastu bijelu haljinu, a s takvim odabirom ljeti zaista ne možete pogriješiti. 

Nosim haljinu iz second hand shopa u Los Angelesu, torbu Reformation i natikače Havaianas. Volim maxi haljine, a bijela mi je omiljena i ljeti i zimi. Imam hrpu bijelih majica koje kombiniram uz svijetle traperice, ali zato kao kontrast tome imam puno crnih kožnjaka, rekla je Ivana. 

Stefan, u maniri pravog rokera, nosi visoke čizme i puno cool detalja, a kaže kako je u bijelom vrlo rijetko.

Šešir sam kupio na flea marketu u Los Angelesu, a nakit je sa svih strana svijeta. Košulja je no name, hlače su Nike, a torba je Armani. Čizme su original američke padobranske i unatoč vrućini, jako su mi udobne. Volim crnu, 90% garderobe mi je crno, ovo je izuzetak što nosim bijelu košulju jer mislim da bi mi u crnom bilo prevruće.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".