Odlične su: Ove dvije prijateljice svima mogu održati lekciju iz stila!

Djevojke je svojim objektivom u šetnji gradom ulovio naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Matea Senjak je arhitektica, a Sara Pavišić ekonomistica i cure su nas potpuno oduševile svojim stylinzima. 

Nismo se dugo vidjele pa smo iskoristile lijepo vrijeme za druženje. Obje imamo skraćene hlače jer nije ni hladno ni vruće, taman da nam gležnjevi malo pocrne prije ljeta ;)

- Nosim sako, top i tenisice Zara, hlače Stradivarius, torbu prozirnu Zara i u njoj torbu Mango. Od boja ne nosim jedino ljubičasto. Volim svjetle boje, a ponekad ih kombiniram s tamnima i crnom. Svjesna sam da malo odskačem od minimalističkog stila kakvog nose arhitekti, ali ima dana kada nosim i nešto takvo. Bila sam u fazi kada sam nosila samo crno i sivo i rekla sam si; više nikad - rekla je Matea (lijevo). 

- Nosim kombinezon Zara, sako Bershka, torbu Replay i cipele Nine West. Volim zemljane boje i cvjetne i čipkaste uzorke. Po zimi nosim zagasite boje i udobne krojeve, a cvjetne uzorke tada manje nosim, zamjenjuju ih geometrijski. Od boja ne nosim jedino tamno plavo - kaže Sara. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".