Odlična radionica o primjeni zlata u umjetnosti, izradi nakita i kozmetici

Golden party by FREYWILLE i BLISS institut
Vidi originalni članak

Drevne civilizacije smatrale su zlato sunčevim zastupnikom na zemlji, te se od davnina smatra simbolom najviših i najtrajnijih vrijednosti. FREYWILLE i Bliss institut, održali su jedinstvenu radionicu o primjeni ove plemenite kovine u umjetnosti, izradi nakita i kozmetici. U prelijepom ambijentu FREYWILLE butika uzvanici su imali priliku uživati u raskošnom dodiru svih nijansi i neočekivanih formi zlata. Uz posebnu izložbu limitiranih FREYWILLE minijatura iz 18kt edicije,

Jasminka Herceg iz Bliss instituta prezentirala je praktičnu primjenu i blagotvorno djelovanje najluksuznije Carite Trio of Gold linije te anti-age tretmana Tri zlata. Zbog svoje ljepote i sjaja zlato je od davnina predmet divljenja i umjetnici ga oblikuju u prekrasne predmete. FREYWILLE u svojoj 18kt ediciji spaja vrhunsku obradu dragocjenog metala sa složenom tehnikom umjetničkog oslikavanja emajla. Za neke od najljepših motiva ovog zadivljujućeg nakita, FREYWILLE nadahnuće nalazi u remek-djelima Gustava Klimta.

Poznati velikan slikarstva je kroz obilno korištenje širokog spektra zlatnih nijansi, listića zlata i drugih vrijednih materijala, slavio najljepšu od svih emocija – ljubav. Njegove slike, Portret Adele Bloch- Bauer i Kiss, imaju nevjerojatno sjajnu auru koja oduzima dah , pa su tako i FREYWILLE minijature iz istoimenih setova nakita, vječni memento na ovog istaknutog predstavnika secesije .

Posebna svojstva zlata koriste se stoljećima i u medicini i kozmetici. Bliss institut kroz luksuzan anti- age tretman Tri zlata jamči regeneraciju najzahtjevnije kože, te kože iznad 50. godine života. U ritualu manualne masažne i drenažne tehnike te primjenu svih aplikacija revolucionarnog Cinetic aparata i Carite Perfect 3 of Gold seruma, maske i krema , koža se u potpunosti oživljava, štiti i učvršćuje. Tri zlatna sastojka ovog tretmana su: zelena mikroalga ili biološko zlato koja djeluje umirujuće, protuupalno, štiti kožu i jača njen imuno sustav; biovegetalno zlato ili šafran koji je bogat vitaminom A i retinolom te s kože uklanja suvišne pigmentacije i sprječava nastanak novih; mineralno zlato koje sadrži 24 karatno zlato ispravit će nepravilnosti na koži i iza sebe ostaviti predivnu svježinu.

Za dodatne informacije o FREYWILLE nakitu posjetite Preradovićevu 2 u Zagrebu ili FREYWILLE Online butik na http://shop.freywille.com/hr/ , a za informacije o tretmanu Tri zlata i Carite kozmetici obratite se u Bliss institut, Ilica 15, Zagreb.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".