Odlična prošivena jakna i crna dolčevita izgledaju sjajno kada se nose kao što to radi Kate Middleton

Prošivena jakna je klasičan komad koji se nikada ne izlazi iz mode, a princeza od Walesa bira odličan model iz Burberryja
Vidi originalni članak

Obožavatelji kraljevske obitelji do sada su vjerojatno već dobro upoznati s garderobom princeze od Walesa, koja često nosi komade Alexandera McQueena, salonke Gianvita Rossija i, u posljednje vrijeme, savršeno skrojeno odijelo. Ipak, Kate Middleton je sposobna odjenuti opuštenu odjeću koja je jednako chic.

Dokazujući ovu tvrdnju, Kate se pojavila u Škotskoj, gdje je koordinirala s princem Williamom u zemljanoj zelenim odjevnim kombinacijama. Kate je prikladno prigrlila jedan od najvećih ovosezonskih trendova vojnozelenom prošivenom jaknom. Jakna potječe iz Burberryja i na sebi ima tamno-crni karirani uzorak brenda.

Ugodan jesenski izgled dovršila je crnom pletenom dolčevitom, crnim trapericama, parom smeđih kožnih Chelsea čizama iz Reissa i zlatnim naušnicama s prstenom s privjeskom od granata iz Spells of Love.

U međuvremenu, princ od Walesa koordinirao je sa svojom suprugom u tamnozelenoj jakni s kapuljačom presvučenom preko svijetloplave košulje. Dodao je i tamnoplave hlače i smeđe čizme na vezanje.

I William i Kate također su svaki nosili iglu s crvenim makom na svojim jaknama, simbol koji kraljevska obitelj koristi od 1921. u čast vojnog osoblja koje je izgubilo živote u ratu.

Tijekom današnjeg izleta, William i Kate, koji su poznati kao vojvoda i vojvotkinja od Rothesaya kada su u Škotskoj, posjetili su dobrotvornu organizaciju Outfit Moray, koja pruža usluge učenja na otvorenom i avanture za mlade.

'Volim kombinirati uzorke, ne treba pratiti pravila da se nešto ne smije kombinirati'
Čizme na vezanje uvijek su dobrodošle u kolekciji: Nikad ne izlaze iz mode i lako se kombiniraju
Blowout frizura sjajna je za hladne jesenske dane, a ovaj stil posebno je trendi

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".