Odlična kombinacija za posao: Romantična suknja i čizmice su joj za čistu peticu!

Diplomirana ekonomistica Ana Ruža Tolić u ovom divnom izdanju pozirala je našem Goranu Čižmešiji
Vidi originalni članak

Nosi naočale Ray Ban, haljinu Guess, torbu Furla i čizme Zara, a sredila sam se za posao. 

Bijelu haljinu sam odabrala jer je vruće i trebalo mi je nešto što je istodobno elegantno, lepršavo i udobno. Ljeti najčešće nosim nešto u tom stilu. Bijele hlače izbjegavam, ali zato obožavam bijele lanene košulje. Uz njih nosim lepršave suknje ili malo šire kratke hlače.

Za dnevne varijante češće nosi nešto dugo, kaže Ana Ruža, a za večernje izlaske bira kraće varijante. 

Čizme sam odabrala jer smatram da za poslovne kombinacije nije prikladno imati otvorene prste, a osim toga, cool izgledaju uz ovaj lepršavi outfit. Ove čizme nosim kroz cijelu godinu kad je suho vrijeme.

- Boje izbjegavam nositi na odjeći, više sam bazični tip; za crno, sivo, bež i bijelo. Ovaj cvjetni uzorak u obliku čipke mi prolazi, ali klasične cvjetne uzorke ne volim, dok prugasto, karirano i pepita uvijek prolaze, a životinjski uzorci jako rijetko. Traper volim, ali ne nosim ga na posao zbog mog opisa posla. Široke traper hlače, bijela košulja, ove čizmice i naočale su mi idealna kombinacija u slobodno vrijeme - ispričala je Ana Ruža. 

U stil ove stjuardese odmah smo se zaljubili: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".