Odlična kombinacija! Evo kako to izgleda kad uparite krzno s krznom i šljokice sa šljokicama

Kaže, kad je božićo vrijeme u pitanju onda se i u modi smije pretjerivati
Vidi originalni članak

Lijepa studentica i model Paula Puškaš našem je street style fotografu Goranu Čižmešiji otkrila gdje je nabavila svaki komad svoje odlične kombinacije, a nosi i hit torbicu sezone u šljokičastom izdanju.

Nosim bundu H&M, vestu s web shopa, torbicu Marc Jacobs, hlače Mango i čizme Zara. Festivalsko je doba, pa sam se sredila malo glamuroznije. Ne bojim se kombinirati šljokice sa šljokicama i krzno sa krznom, netko bi rekao da to ne ide skupa, ali meni baš ide. Kad je božićno doba u pitanju, po pitanju mode smije se i pretjerivati!

Nama šljokice sa šljokicama i krzno s krznom izgleda tako cool, a ova kombinacija je super odabir i ako planirate proslaviti Novu godinu na otvorenom. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".