Odlična je: Samo glumica Nina Violić može isfurati ovakvu bundu!

Poznata je po ekscentričnom stilu, a i ovaj put nosi nešto jako upečatljivo
Vidi originalni članak

Sunčani dani u Zagrebu natjerali su i našu poznatu glumicu da kao inspiraciju za styling odabere tople zrake sunca. Ovakvu jarkožutu bundu ne bi svatko mogao isfurati, a s obzirom na to da Nina ima odličan stil i sve joj dobro stoji, i ovaj styling je zaslužio čistu peticu!

Iako su cure ove godine najčešće nosile crne, bež i smeđe bunde, one u bojama našle su svoje mjesto pod modnim suncem. Pa tako u posljednje vrijeme na vješalicama poznatih high street dućana možete pronaći ljubičaste, zelene, žute, plave, ali i one u više boja. Nadamo se da se zima bliži kraju, a ako već mora ostati, onda nam je drago da možemo nositi ovako cool bunde i izgledati poput Nine.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".