Odličan styling lijepe studentice: Sama je odrezala hlače, a preko nosi cool haljinu!

Andreu Jurić, studenticu novinarstva i model, u odličnom izdanju fotografirao je naš street style fotograf
Vidi originalni članak

Andrea je Goranu Čižmešiji profesionalno ispozirala u stylingu koji ne možete promašiti. Nosi naočale Primark, haljinu Zara, hlače Stradivarius, torbu Reserved i tenisice Lotto. 

Sredila sam se jer sam zadnji dan u Zagrebu, idem u London zbog modelinga.

Inače često nosim crno, ali danas sam za promjenu odlučila odjenuti ovu kombinaciju. Ovo mi je jedna od tri stvari leopard uzorka, više nosim zmijski kao što je na naočalama. Čak sam pomalo i opsjednuta sa zmijskim uzorkom, a od uzoraka još volim i karirani.

Nosi traperice cool duljine koja je ove godine veliki hit. 

Ove hlače sam sama odrezala na tu dužinu, možda ću ih još naknadno skratiti ukoliko se još dodatno razderu. Obožavam nositi tenisice, a štikle mrzim, pogotovo jer su me prošli vikend nažuljale.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".