Odličan stil Anje Alavanje Romac: 'Nije mi fora da sve blogerice nose hlače s crtom!'

Instragam joj je profil prava modna inspiracija, pa smo porazgovarali s Anjom o njenom stilu
Vidi originalni članak

Moj bi muž rekao da sam boho kaubojka, pa kakva god to kombinacija bila, kaže nam Anja kad smo ju upitali kako bi uopće opisala svoj stil. 

-  Ovisno o prigodi, prilagođavam i svoj stil. Tako za snimanja emisije o zdravlju biram prilično damske kombinacije, ali volim da nisu u potpunosti klasične, tako da je to onda često igra s različitim uzorcima, slojevima, remenjem... - ispričala je, a najviše voli nositi duge haljine i ako je hladnije, pa ih kombinira na kožnatu jaknu i čizme

Privatno i ispred kamere, ne izgleda baš drukčije.

- Poslovni stil je onaj koji se mora prilagođavati i zakonitosti kamere, pa ne može biti “nabacan”. I za snimanja sama biram kombinacije, tako da je to sve moj modni izričaj.

Inspiraciju pronalazi u svom ormaru, na Instagramu, a voli prolistati i strane časopise.

- Volim blogerice koje nisu previše trendy, već njeguju svoj stil, neovisno o trenutnim hit komadima. Primjerice, nije mi fora da baš sad sve blogerice nose široke hlače sa crvenom crtom sa strane. 

Sve osim cipela i torbica kupuje u omiljenim high street dućanima, ali ipak više voli torbe. 

-  Ne kupujem ih često, ali kad mislim da je vrijeme za novu, točno znam koje želim. Proslo me ludilo za cipelama; točno znam što želim nositi, što mi treba. To su jedne military čizme, jedne jednostavne ravne, jedne kaubojke, crne visoke, smeđe visoke... Jedne opasne za izlaske. I to je to. Još salonke i par primjeraka sandala... - kaže Anja. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".