Odličan poslovni outfit simpatične odvjetničke vježbenice: 'Volim odijela i detalje poput mašni'

Sivo odijelo nadopunila je baršunastom mašnom i jaknom koja je prava zvijezda zimskog poslovnog izdanja
Vidi originalni članak

Da poslovno odijevanje ne mora biti monotono, pokazala nam je Mateja Šimunović, simpatična odvjetnička vježbenica koju je u centru grada ulovio fotograf Goran Čižmešija. Gradom je prošle zime prošetala u zanimljivom poslovnom stajlingu kojim je pokazala da i u business kombinacijama ima mjesta za zanimljive detalje.

– Ovu sam kombinaciju odabrala jer sam išla na sud. Općenito volim odijela i detalje poput mašni. Najčešće nosim odijela življih boja, ali ponekad se nađu i neka monotona koja podignem s dodacima – rekla je Mateja za Divu. 

Izabrala je sivo odijelo, modni klasik s kojim nema greške - nosiv je i u poslovnim i u ležernijim varijantama, ali i za posebne prigode, ovisno s čim ga kombinirate.

Mateja ga je kombinirala s Mary Jane modelom cipela, a za ležerne varijante super bi izgledalo u kombinaciji s tenisicama. Birate li odijelo za formalne, večernje prigode, kombinirajte ih sa salonkama, što je svevremenski spoj s kojim nema greške.

Odvjetnička vježbenica odijelu je dodala mašnu koja je, u baršunastom ruhu, kao stvorena za prosinačko vrijeme. Zvijezda stajlinga definitivno je dugačka jakna u kombinaciji umjetnog krzna i lakirane kože koja, ne samo da izgleda jako chic, nego i grije, a to je upravo ono što zimi trebamo.

Stiže nam novi Diva party! Prisjetili smo se tko je sve bio na genijalnom ljetnom izdanju
Paula zna kako da bež od glave do pete ne izgleda monotono: 'Ne nosim uzorke, uvijek biram jednobojno'
Ivona i Monika, frendice sa super smislom za modu: 'Često se dogodi da smo slično odjevene'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".