Odličan par u totalno stajliš kombinacijama: Ona bira trendove, a on klasiku s pomakom!

Super modni trenutak nije prošao nezapaženo ispred objektiva našeg Gorana Čižmešije.
Vidi originalni članak

Da su klasične kombinacije s malim pomakom uvijek najbolja i provjerena formula, pokazao je par sa zagrebačke špice. Knjigovođa Anita i Dino Paškvan, prodajni predstavnik za medicinske uređaje, prošetali su gradom u usklađenim kombinacijama, a super modni trenutak nije prošao nezapaženo ispred objektiva našeg Gorana Čižmešije.

– Mi smo bračni par i dolazimo iz Rijeke. Ako je svadba ili neka posebna prigoda, onda se dogovorimo oko kombinacije, ali za kavu u grad se ne dogovaramo – ispričao nam je super stajliš par.

Anita se odlučila za trendi kombinaciju pa je odabrala crne kožne hlače koje je spojila s crnim džemperom s likom Mickey Mousea. Stajling je dovršila bež čizmama te odličnim teddy kaputom u efektnoj zelenoj boji. Sjajan color-block stvorila je dodavanjem narančaste torbice.

– Volim žive boje, ali i neutralne. Danas sam obukla vestu s uzorkom Mickeya Mousea jer me veseli, pogotovo jer je lijepi sunčani dan. Uz to sam odabrala topli kaput u kričavoj boji – objasnila je Anita.

Dino se, pak, odlučio na klasičan stajlin te tako zadivio u kombinciji sivih kariranih hlača, crne veste i sivog kaputa. Pažnju je posvetio dodacima pa 'isfurao' šal s kariranim uzorkom, crnu kapu te tamnoplave čizme od brušene kože.

– Ovo su mi nove hlače, pa sam ih odlučio obući. Volim karirane uzorke i klasičan stil. Volim i sportski stil, ali sve ovisi o prigodi. Osim neutralnih, nosim i žive boje – dodao je Dino.

Klasične traperice uvijek je dobro imati u ormaru, a izdvojili smo najefektnije modele iz omiljenog dućana:

FOTO: H&M 20,99 € FOTO: H&M 17,99 € FOTO: H&M 25,99 € FOTO: H&M 30,99 € FOTO: H&M 39,99 € FOTO: H&M 20,99 € FOTO: H&M 29,99 € FOTO: H&M 29,99 € FOTO: H&M 35,99 € FOTO: H&M 29,99 € FOTO: H&M 40,99 € FOTO: H&M 25,99 € FOTO: H&M 29,99 € FOTO: H&M 35,99 € FOTO: H&M 29,99 €

Kaput kakav nosi vječna je klasika u ormaru, a sjajno ga kombinira uz komade neutralnih boja
Kratke vjenčanice najveći su trend ove godine, a mi smo izdvojili najbolje modele iz domaćih kolekcija
Dior je izdao novi parfem koji mirisom podsjeća na couture miris luksuzne kuće

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".