Odličan outfit saborske zastupnice: Forma je skladna, odabir boja baš dobar, a jedan je detalj ključan

Dubravka Prpić Znaor prokomentirala je odjevnu kombinaciju zastupnice Ružice Vukov
Vidi originalni članak

Sabor je 4. sjednicu nastavio raspravom o dopuni Zakona o socijalnoj skrbi, a na sjednici je sudjelovala i zastupnica Ružica Vukov. Njezin je stajling prokomentirala modna savjetnica i urednica Dubravka Prpić Znaor.

- Snijeg je inspiracija. Veselili mu se mi ili ne, njegov je koloristički minimalizam dobar dodatak tamnom outfitu. Crna od glave do pete nerijetko vapi za nekim osvježenjem, a bijela, boja vanilije ili šampanjca, baš su dobri elementi, pojasnila je Prpić Znaor.

Pojasnila je kako je u ovoj odjevnoj kombinaciji skladna i forma, a ravnoteža je postignuta širokim krojem saka, dok su hlače nešto uže.

Iako su rukavi sakoa kraći, imaju stilskog smisla kad ispod njih proviruje zanimljiv puf-rukav. Kao ključan detalj, lakirane cipele klasičan su spoj masculine i feminine linije. 

Ljepotica ukrala pozornost na zadarskim ulicama: Kaput je genijalan, a o njezinim tenisicama mišljenja su podijeljena
Što kažete na ovakve čizme? Nisu za svakog, no atraktivna dama zna kako ih isfurati!
Ova stajliš mama pravo je osvježenje na splitskim ulicama: Outfit nije za svakog, no ona ga odlično nosi
Cool ljepotica iz Splita nosi čizme s najzanimljivijim detaljem kojeg smo do sada vidjeli i izgleda baš jako chic!

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".