Odličan komplet nadopunio je s nekoliko ljetnih trendova i potpuno se istaknuo na špici

Goran Čižmešija u gradu je fotografirao Damira Begovića, čiji stajling nije prošao nezamijećeno na zagrebačkim ulicama
Vidi originalni članak

Modni dizajner Damir Begović već je nekoliko puta bio gost naše street style modne rubrike, a ovoga puta naš Goran Čižmešija ponovno ga je uhvatio na zagrebačkim ulicama u stajlingu kojeg momci mogu kopirati tijekom toplijih ljetnih dana. 

– Danas mi je službeno prvi dan ljeta, pa sam odlučio izvući ovaj komplet koji sam kupio prošle godine u Turskoj. Sviđa mi se boja i uzorak. Volim ovu torbu i narančastu boju i smatram da plava i narančasta super idu skupa. Po gradu nosim ravnu obuću, ali za evente obujem i štikle. Ne postoje boje i uzorci koje ne bih nosio, jedino od obuće ne bih nosio crocsice – otkrio je Damir za Divu.

Kompleti su pravi ljetnih hit, nose se u ležernijim i nešto formalnijim izdanjima, no odličan su odabir za sve one kojima se ne da razmišljati što nositi tijekom vrućih dana. Dolaze u raznim bojama, motivima i uzorcima, a ako ovoga ljeta u garderobu uvrstite ovakav model kakav bira Damir, sigurno nećete pogriješiti.

Dermatolozi otkrili tri top savjeta za glatke i meke pazuhe nakon brijanja
Najbolje noćne kreme koje njeguju i regeneriraju kožu
New York donosi zakone koji će regulirati modnu industriju - za zaštitu modela, ali i odgovornost kompanija

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".