Odličan komplet nadopunila je s nekoliko ljetnih trendova i potpuno se istaknula na špici

Volite li komplete i neutralne boje, uživat ćete u modnoj priči koju sa špice donosi naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Efektni kompleti odličan su izbor za ljetne dane kada tražimo brzu, a upečtaljivu kombinaciju u kojoj ne možemo proći nezamijećeno. Jednu takvu kombinaciju ovih je dana prošetala stomatologinja i influencerica Vedlich, a pozirala je ispred objektiva našeg Goran Čižmešija.

– Dolazim iz Konga, ovdje sam na odmoru. Ovu kombinaciju sam odabrala jer je vruće i jer mi se sviđa ovaj stil. Od jakih boja volim nositi crvenu. Ako nosim uzorke, omiljeni su mi cvjetni. Uz visoke pete, volim ponekad nositi i tenisice – ispričala je za Divu.

Zvijezda savršenog ljetnog izdanja bio je komplet sastavljen od suknje i korzeta s bretelama. Kompleti su već nekoliko sezona apsolutni modni hit, a volimo ih u različitim varijantama - kao odijela, kombinaciju suknje i sakoa, spoj hlača i topa... Opcija je mnogo pa svatko može pronaći idealan komplet za sebe, a ovaj neutralan jedan je od onih modnih izbora u kojima ćete se istaknuti.

Komplet je statement izbor, no odlučila ga je nadopuniti jednako efektnim cipelama kakve su ove sezone veliki hit. Cipele sa prozirnim štrasom viđamo u novim kolekcijama omiljenih dućana, a kao stvoren je za ljetne dane. Osim u dnevnoj varijanti, odlično bi izgledale i kao dio stajlinga za ljetni party pa su svakako jedan od onih modela na koji vrijedi obratiti pozornost.

Moda je izašla iz mode: Sada luksuzni brendovi posjeduju sve, od sapuna do restorana i filmskog studija
Dior i Armani u problemima: Procurilo koliko zaista košta izrada jedne torbice koja se prodaje za 2800 dolara
Frizura koje Francuskinje obožavaju tijekom ljetnih dana jer je pravi spas od vrućina

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".