Odličan blejzer s uzorkom kraljica Letizia 'razbila je' crnim hlačama i klasičnim salonkama

Oduševila nas je u blejzeru s uzorkom i pripijenim hlačama dok je vodila inauguraciju Residence Hospital del Rey u Toledu.
Vidi originalni članak

Kraljica Letizia još se jednom pojavila u javnosti izgledajući posebno chic i stajliš dok je prisustvovala radnom angažmanu u Toledu u Španjolskoj. Oduševila nas je u blejzeru s uzorkom i pripijenim hlačama dok je vodila inauguraciju Residence Hospital del Rey u Toledu.

Odjeven prikladno za sezonsko, hladnije vrijeme, debeli blejzer imao je crni kockasti dizajn postavljen na bijelu pozadinu. Blejzer je pomogao u stvaranju sogfisticiranog looka, budući da je imao stegnuti struk i elegantne gumbe u sredini.

Odjenula je crne hlače pencil kroja koje su se zaustavljale malo iznad gležnja, a nosila je i par špicastih crnih kožnih štikli s malom petom. Održavajući stvari ležernim, odlučila je odustati od clutch torbice i umjesto toga se opremila samo jednostavnim prstenom na kažiprstu i parom bijelih bisernih naušnica.

Za frizuru, kraljica se odlučila izravnati kosu i ostaviti je puštenom preko ramena.  Njezin savršeni make-up sadržavao je tek mrvicu bronzera, prirodne sjajne usne i mrvicu crne maskare.

U međuvremenu, kralj Felipe izgledao je sjajno u tamnoplavom odijelu na pruge i čistoj nebesko plavoj košulji. Izgled je završio elegantnom tamnocrvenom kravatom i odgovarajućim kožnim mokasinkama s kopčama.

'Volim nositi šešire, imam ih desetak! Volim razne stilove, nekad je to nešto osebujno, a nekad nešto casual'
Ona je totalno svoja! Na zagrebačkoj špici dugo nismo vidjeli ovako otkačen i cool stajling
Klasika je uvijek in, a to znaju i modno osviještene prijateljice koje su u sjajnim kaputima prošetale špicom

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".