Odličan baloner i kožne trapezice: Ova dama iz centra grada ispoštovala je sve trendove

Damu u ultratrendi izdanju na zagrebačkoj špici svojim objektivom uhvatili su naši fotografi
Vidi originalni članak

Boja bjelokosti praktičnija je i održivija zamjena za sve ljubitelje bijelih odjevnih komada, a kao što možemo vidjeti, izgleda jednako dobro kao i bijela boja. Ova dama u centru Zagreba iskoristila je njihov puni potencijal. 

Efektan i zanimljiv oversize baloner odlično je uskladila s glomaznim bijelim tenisicama sa zlatnim detaljima koje su sada ultimativni trend. Svijetlu boju balonera i majice razbila je kožnim trapez hlačama do gležnja koje joj pristaju odlično. Sukladno hladnoći koja nas je zatekla posljednih dana i bojama outfita, ova dama cijelu je kombinaciju začinila pašminom koju je zanimljivo zavezala oko vrata.  

Diva je ponovno pokrenula svoj projekt DIVA GODINE. Pozivamo vas da za ovu titulu nominirate iznimne žene iz svoje okoline čije priče vas inspiriraju, a to možete učiniti na ovom linku.

Molim pričekajte... Učitavam video...

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".