Odjevni komadi koje niske žene trebaju imati ormaru

Danas više nema modnih pravila, no ovi bi vam savjeti mogli pomoći!
Vidi originalni članak

Danas u odijevanju više ne postoje pravila, međutim nekih bi se ipak trebale držati kako bi izgledale dobro. Između ostalog, to se odnosi i na niske žene, odnosno odjevne komade koje bi one trebale nositi kako bi "dobile" na visini. Donosimo nekoliko prijedloga s kojima nećete pogriješiti! 

Traperice visokog struka

Postale su modni klasik, a u njima će vaše noge izgledati uistinu dugačko. Dobra je vijest što ih možete nositi za dnevne obveze, ali i u večernjem izlasku

Nosive platforme

Ovaj je odabir logičan, međutim pripazite da odaberete one u kojima ćete moći normalno hodati, a ne u njima nabadati. Osim tog, neka budu udobne kako biste ih mogle nositi svaki dan.

Bluza s V izrezom

Neobično, ali bluza s dekolteom u obliku slova V  izdužuje torzo pa ćete izgledati više! Naravno, pripazite da se ne radi o prevelikom dekolteu kako ne biste izgledale vulgarno!

Palazzo hlače

Iako su pomalo statement i neće se svaka dama odvažiti se nositi ih, ovakve će hlače vrlo dobro izgledati na niskim ženama jer izdužuju noge!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".