Trendi kimono boje breskve pronašli smo za 149 kn, otkrijte gdje!

Kao stvorena je za prohladne ljetne večeri i bit ćete pravi hit
Vidi originalni članak

Odjevni komadi koji pristižu na police high street trgovina pozitivno nas iznenađuju na tjednoj bazi! Ovog nam je puta za oko zapeo styling iz Pull & Bear-a koji je idealan za prohladne ljetne večeri i šetnje gradom ili uz plažu! Kombinacija se sastoji od traperica s rasporom koje svojim izgledom podsjećaju na osamdesete i devedesete godine prošlog stoljeća te kimona u jarkoj boji breskve s printom cvijeća, koji je ove sezone ponovno najveći hit!

Kao i cvjetni motivi, i kimono je trend koji je jednostavno zaludio trendseterice diljem svijeta. Kako i ne bi - idealan je za odlazak na plažu, dnevne obveze, a s njime možete zaogrnuti slip haljinu tijekom izlaska! Ako se odlučite za ovaj, trebat ćete izdvojiti 149 kn!

Traperice širokih nogavica vratile su se na police trgovina i u uličnu modu u velikome stilu. Iako smo ih na početku teže prihvaćale, moramo priznati kako smo sad lude za njima! Izvrsno izgledaju nošene uz bijelu basic majicu, ali i elegantne topove, kao i casual košulje na prugice. Ove s prorezom možete kupiti za 249 kn, a, osim na ljeto, bit će vam odličan saveznik i u dalekoj nam jeseni. 

Osim traperica širokih nogavica, i bijele su cipele dugo bile svojevrsni no-no. Nismo ih željele nositi, no, malo po malo, ušuljale su se u trgovine, ali i naše ormariće. S njihovim kombiniranjem treba pripaziti, no uz traperice ćete izgledati neopterećeno i cool. Ovaj slingback model možete kupiti po cijeni od 259 kn, a sjajan je za kombiniranje, kako s trapericama, tako i vrućim hlačicama, ali i romantičnim haljinicama! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".