Odijelo kakvo nosi Victoria Beckham laska svakoj figuri, a istovremeno je chic i elegantno

Njezin upečatljiv sivi outfit iz nadolazeće kolekcije za proljeće/ljeto 2025. nije prošao nezamijećeno, potvrđujući još jednom njezinu modnu dominaciju
Vidi originalni članak

Victoria Beckham, nekadašnja Posh Spice, sada utjelovljuje ulogu luksuzne modne dizajnerice, a njezin nedavni senzorski prostor u New Yorku, posvećen novom mirisu *21:50 Rêverie*, pokazuje da njezin kreativni talent ne poznaje granice. Svojom objavom na Instagramu, Beckham nas je pozvala da uronimo u jedinstveno iskustvo koje uključuje mirise, prizore i zvukove, uz poziv da podijelimo svoja sanjarenja s njom. 

Dok je pažnja bila usmjerena na novi miris, Victoria nije propustila priliku naglasiti svoj modni izričaj. U postu je nosila impresivno sivo odijelo iz svoje nadolazeće kolekcije za proljeće/ljeto 2025. Kombinacija finog kroja s modernim detaljima poput šiljatih revera, prednjih džepova i pojasa koji naglašava struk, predstavljala je oličenje elegantne i profinjene estetike Beckhamove modne vizije. Hlače širokih nogavica, koje se lagano nakupljaju na tlu, dodatno su naglasile luksuzni dojam.

Beckham je kombinaciju upotpunila suptilnim nakitom – zlatne naušnice, prstenje i sat od ružičastog zlata – dok su njezine crvene usne dodale dozu drame. Frizura, jednostavno podignuta natrag, ostavila je dojam sofisticirane elegancije.

Ovaj look bio je samo jedan od nekoliko upečatljivih izbora koje je Victoria nosila tijekom svog boravka u New Yorku. Prije toga, zadivila je svojim električno zelenim dizajnom, haljinom koja je privukla poglede i osjetno podsjetila na aktualni Bratz trend. Bez obzira na to je li riječ o modnom dizajnu ili beauty proizvodima, Beckham ne prestaje nadahnjivati svojim besprijekornim stilom. Kao što je slučaj s mnogim njezinim kreacijama, Victoria Beckham uvijek je najbolja ambasadorica svog brenda, dok se i dalje nameće kao vrhunska dizajnerica i muza vlastitih vizija.

Omiljena pravnica u genijalnom stajlingu koji spaja eleganciju i ležernost: 'Čizme su bile nit vodilja današnje kombinacije'
Bez identiteta, uvijek odjevene po posljednjoj modi: Kako lutke 'proživljavaju' modne promjene
Na jedno mjesto izdvojili smo 20 najboljih seruma i krema s retinolom za glatku i čvršću kožu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".