Odijelo kakvo nosi Andrea Andrassy je sve što nam treba ovog proljeća!

Potpisuje ga domaći brend DeLight, a definitivno ga želimo u svom ormaru
Vidi originalni članak

Andrea Andrassy promovirala je svoju novu knjigu "Prekid", a tom prilikom pokazala je genijalno odijelo za koje slobodno možemo reći da je sve što trebamo ovog proljeća!

Matchy-matchy ružičasti kompletić ima cvjetni uzorak i u njemu se definitivno ne može proći nezamijećeno! Ona ga je kombinirala s crnim topom i ružičastim salonkama, dok se kod izbora make upa držala klasike - nude ruž odlično joj pristaje. 

Izvrsna stvar kod ovakvog odijela je ta što se može nositi i odvojeno - tako će super funkcionirati u svakodnevnim situacijama, čak i s tenisicama. Potpisuje ga domaći brend DeLight, a mi ga definitivno stavljamo na listu želja. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".