Odijelo je najbolje modno ulaganje ove jeseni! Pogledajte kako ga dobro nose domaće it-djevojke

Inspirirajte se modno osviještenim djevojkama koje znaju kako ove jeseni isfurati odijelo za svaku prigodu
Vidi originalni članak

Još nas nešto više od dva tjedna dijeli od kalendarskog početka jeseni, a prohladna jutra i večeri iskoristili smo da odjevnim kombinacijama dodamo omiljene jesenske komade. Ako planirate šoping za hladnu sezonu, jedna od stvari na koju svakako morate obratiti pozornost su i odijela

Zaboravite na stroga odijela u tamnim bojama koja najčešće padnu na pamet kad je u pitanju poslovno odijevanje i strogi dress code. Umjesto toga, zadnjih nekoliko godina na modnu su scenu stupili efektni modeli odličnih krojeva i upečatljivih boja u kojima se ne može proći nezamijećeno. 

Ako nemate ideje kako ga nositi, uvijek se možete inspirirati domaćim modno osviještenim djevojkama čije modne ideje rado prepisujemo. 

Dora Predojević hlače od odijela kombinirala je s prslukom, što je super varijanta za toplije dane. Ispod prsluka odjenula je običan bijeli top, a stajling je zaokružila izvrsnim odabirom modnih dodataka - šeširom, ružičastom dizajnerskom torbom i cool tenisicama.

To što se bliži kraj ljeta, za Mariju Gverić, poznatiju pod instagramskim nadimkom @merigveri, ne znači da dolazi kraj i bijeloj boji u ormaru. Baš suprotno, zablistala je u bijelom odijelu kojeg je isfurala na ležeran način i kombinirala ga s tenisicama i najpoželjnijom torbom iz Zare, prošivenim modelom sa zlatnim lancem.  

U kombinaciji s tenisicama nosi ga i divna Pamela Smoljanić koja je bijele tenisice spojila s nježno ružičastim odijelom. Stajling je zaokružila zlatnim nakitom i bež torbom, a vjerujemo kako će ova kombinacija oduševiti sve romantičarke.  

Za zadnje tjedne ljeta, izvsnu modnu ideju možete prepisati od Slađane Ostić koja je isfurala ljetnu varijantu odijela, sastavljenu od bermuda i sakoa. Žuti top i torbica samo su "pojačali" ljetni efekt u njezinom stajlingu.  

Baš kao Pamela Smoljanić, i Isabella Rakonić odabrala je ružičasto odijelo, a sviđa nam se kako ga nosi bez topa, što je ideja kojom se možete inspirirati za neka svečanija događanja. Dovoljno je teknabaciti super cipele te upečatljivu torbicu i savršen stajling je tu. 

Ako volite neutralne boje, svidjet će vam se kombinacija Petre Mikšik koja je sive hlače "strogog" kroja kombinirala s kratkim sakoom, čime je i ona najavila povratak kratkih modela, kakve sve viđamo u novim kolekcijama omiljenih dućana.  

 

 

Sloković u izdanju u kakvom je još nismo vidjeli: Crno-bijelu kombinaciju upotpunila je - tenisicama!
Dama od koje svi možemo učiti o stilu: 'Kombinacija nije preupadljiva, ali izgleda dobro i pomalo elegantno'
Što kažete na traperice kakve je isfurala zgodna novinarka? Ne pristaju svakome, no ona ih tako dobro nosi!
Nisu mogle proći nezamijećeno: Zgodne frendice u svojim su kombinacijama isfurale najveće trendove sezone
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".