Odijelo ili pidžama?

Pidžame su doživjele potpunu revoluciju a iz spavaćih soba preselile su se u ormare trendseterica!
Vidi originalni članak

Svi obožavamo one dane koje u potpunosti možemo provesti u najdražoj pidžami. Od sada taj je san vrlo blizu. Otkako su dizajneri popularizirali ženska odijela u stilu pidžama sve je više high street brendova koji prate njihove korake. Osim što je njihova udobnost neosporiva one su fantastičan modni odabir za one dane kada želite izgledati kao da ste se posebno potrudili oko svog outfita. Ne morate ih nužno nositi u paru iako tako djeluju najefektinije. Široke hlače, uparite s visokim potpeticama i jednostavnim topom a gornji dio najbolje će izgledati uz kožnu pencil suknju.

Ovaj savršeni bijeli kompletić iz Zare s crnim obrubima biti će izvrstan izbor za sve one koje žele isprobati ovaj trend a cijena mu je 599,90 kn za sako i 349,90 kn za hlače.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".