Odgovorite na nagradno pitanje i osvojite nagrade te druženje s popularnim modnim dvojcem ELFS

Nastavljamo s projektom "Večer s dizajnerom" u kojem vas slijedeće ugošćuje ELFS. Svi prijavljeni imat će priliku upoznati modni dvojac te osvojiti super nagrade.
Vidi originalni članak

Ovog prosinca ugošćujemo modne dizajnere uspješnog branda ELFS s kojim će se troje najkreativnijih čitatelja imati priliku družiti u Arena Centru 17.12. te osvojiti vrijedne nagrade. Čitatelji će i dobiti savjete o odjeći koju bi trebali izbjegavati, a koju nositi kao i informacije o sljedećim modnim trendovima s osvrtom na novogodišnje i blagdanske odjevne kombinacije.

Iza modnog brenda ELFS stoje dizajneri Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica. Svoju prepoznatljivost su stekli zahvaljujući komercijalnom dizajnerskom pristupu te eksperimentiranju s kičem ističući logotip kao statusni simbol što je sve prihvaćeno od strane publike. Moda je za njih zabava, a njihova odjeća se veže uz sinonim “Lijepa odjeće za lijepe ljude.” Brojne domaće zvijezde nose ELFS kao što su Maja Šuput, Franka Batelić, Severina i Jelena Rozga.

Svi obožavatelji modnog dvojca ELFS koji se prijave na našu nagradnu igru i odgovore na pitanje „Zašto volim ELFS?“, imaju priliku upoznati dečke, sudjelovati u nagradnom natječaju u Arena centru gdje će imati sat vremena da pokažu svoje znanje stiliziranja novogodišnjih lookova te osvojiti super nagrade:
1.) Poklon bon Arena Centra
2.) Pretplatu na Večernji list
3.) ELFS poklon iznenađenja

Budite kreativni jer troje najkreativnijih prijava, nagrađujemo. Vremena za prijavu imate do 14.12. u ponoć.

Sudionik pristaje da se svi navedeni podaci koriste u marketinške svrhe Večernjeg Lista i Arena Centra te daje privolu da ga se obavještava o promotivnim novostima Večernjeg Lista i Arena Centra

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".