Odala počast lijepom vremenu: 'Više sam monokromatski tip. Ovo je za mene vatromet boja!'

Ova direktorica Upravljanja prigovorima u Zagrebačkoj banci priznala je kako je korporativna strogoća odijevanja ušla u mene, a evo kako to izgleda...
Vidi originalni članak

Marijanu Bačelić Knežević na zagrebačkom je glavnom trgu fotografirao Goran Čižmešija. Nosi košulju Massimo Dutti, suknju Zara, torbu Baldinini i cipele Diesel, a baš za ovaj styling odlučila se, kako kaže, da bi odala počast lijepom vremenu. 

Danas sam htjela odati počast lijepom vremenu pa sam na posao odjenula boje i uzorke. Ovo je najšarenije što me se može vidjeti odjevenu, više sam monokromatski tip, tako da je ovo danas za mene vatromet boja.

- Čak i u korporativnom svijetu možemo malo odahnuti kad su temperature iznad 30 stupnjeva - priznaje Marijana. 

Imam faze kad više nosim suknje iz kojih ne izlazim neko vrijeme, pa onda opet dođe faza kad sam stalno u hlačama. Sve moje suknje pokrivaju koljeno, to mi je ostalo još iz doba kad sam radila u diplomaciji, tako da se niti moj privatni stil ne razlikuje od poslovnog. Moglo bi se reći da je korporativna strogoća odijevanja ušla u mene ;)

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".