MOST-ova zastupnica: Odabrala je odlične boje, no ostavila je dojam kao da ide na plažu

Modna novinarka i savjetnica prokomentirala je stil zastupnice Sonje Čikotić
Vidi originalni članak

Uvijek je zanimljivo proučavati modne odabire saborskih zastupnica, a ovog smo puta modnu novinarku i savjetnicu Dubravku Prpić Znaor zamolili da prokomentira odjevnu kombinaciju MOST-ovke Sonje Čikotić.

Dubravka smatra kako je tamnoplava boja jedna od onih boja koje dobro funkcioniraju u svakom poslovnom okruženju, no problem je "dodatak" kombinaciji:

U društvu lepršave tkanine ona gubi na ozbiljnosti, naročito ako šlampavo pada i djeluje izuzetno opušteno. Bluza ovog tipa primjerenija je plaži nego političkoj instituciji – ljetni štih pojačava plava u kombinaciji s bijelom, pa to je autentična navy formula, simbol plaže i mora.

Dodala je da color-block i dizajn, odnosno velike površine u više boja kao što su ovdje raspoređene bijela i tamnoplava, imaju sindrom izuzetnog vizualnog manipuliranja, odnosno mogu jako proširiti ili suziti. Dubravka je dodala: 

Moram napomenuti da je horizontalna bijela površina na predjelu bokova dosta škakljiv stilski moment jer bijela vizualno proširuje – pruge koje nam ljepše stoje su uspravne, u svim bojama i varijantama. Rukavi trebaju imati definirani kroj, treba izbjegavati marama varijante koje rijetko kome dobro pristaju.

Ipak, pohvalila je odabir mokasina bež nijanse jer su to klasične cipele poslovnih dama. Za torbu kaže kako je praktična jer je nenametljivog dizajna s mnogo džepova, a kao takva idealna je za laptop i gadgete

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".