Odabir koji nije prošao nezamijećeno: Jennifer Lopez na inauguraciji nastupila u šljokičastim bijelim hlačama

Za ovu je prigodu pjevačica odabrala bijelu boju od glave do pete. Na inauguraciju je došla u dugačkom kaputu kojeg je nosila preko šljokičastih hlača i bluze s volanima.
Vidi originalni članak

Nakon što je Lady Gaga otpjevala himnu na inauguraciji 46. američkog predsjednika Joea Bidena, nastupila je i Jennifer Lopez, otpjevavši "This Land Is Your Land" i "America the Beautiful". Lopez je preuzela pozornicu nakon što je prisegnula Kamala Harris, prva potpredsjednica SAD-a.

Za ovu je prigodu pjevačica odabrala bijelu boju od glave do pete. Na inauguraciju je došla u dugačkom kaputu kojeg je nosila preko šljokičastih hlača i bluze s volanima, sve sa Chanelovim potpisom. Stajling je upotpunila Jimmy Choo platformama.

Komentar modne savjetnice na outfite s inauguracije pogledajte u videu:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kosu je svezala u visoki rep, frizuru koja više nije namijenjena samo za ležerne prigode, već i za ovakve jako formalne, a kombinaciju upotpunila upečatljivim naušnicama i nizom bisernih narukvica.

Pratite uživo inauguraciju 46. američkog predsjednika Joea Bidena:

Za razliku od Lopez, Lady Gaga za ovu je prigodu i izvedbu himne na inauguraciji odabrala voluminoznu crvenu suknju koju je kombinirala s tamnim topom, a pozornost je ukrao raskošan, predimenzioniran broš s motivom zlatne golubice. Gaga je na Twitteru otkrila da je golubicu s maslinom odabrala kao simbol mira. 

Zašto Clinton, Harris i Obama danas nose ljubičastu? Evo što bi mogao značiti odabir te upečatljive boje
Divan prizor sa zagrebačke špice: Super odjevena mama s cool klincima uljepšat će vam dan
Prisjetili smo se kombinacija prvih dama za inauguraciju od pedesetih godina pa do danas
Efektan odabir Kamale Harris za inauguraciju: Nosi ljubičasti kaput mladog dizajnera koji ima snažnu poruku

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".