Odaberite idealno donje rublje prema svom horoskopskom znaku

Karakteristike znakova određuju osobnost, pa i ono što volimo ili čemu više naginjemo na policama dućana
Vidi originalni članak

 

Ovan

Ovnovi su energični i uvijek u pokretu. Ostavljaju dojam među svima koji ih upoznaju. Obožavaju crvenu boju jer je moćna, a s obzirom na to da nikada nisu na jednom mjestu, treba im nešto što daje slobodu kretanja. Zato je za njih najbolje sportsko donje rublje u crvenoj boji. 

Bik

Ovo je vrlo senzualan znak pa ženama često za oko zapinju čipkasti komadi. Zemljani i umirujući tonovi najbolji su za Bikove. 

Blizanci

Žene u znaku Blizanaca vole se zabavljati, privlačiti poglede, pa je neobično donje rublje u zelenoj boji za njih najbolji odabir. Posebno ako imaju puno detalja. 

Rak

Račice su vrlo emocionalne, a zasjat će u bijelom ili metalik donjem rublju, jer na taj način privlače dovoljno pažnje.

Lav

Pravi izbor za Lavice je donje rublje u kojemu mogu privući pažnju jer su prirodno vrlo dominatne. Upadljiv grudnjak u narančastoj ili crvenoj boji za njih je idealan.

Djevica

Za ovaj znak vrijedi ono dobro staro pravilo - manje je više! Najbolje će se osjećati u seksi negližeu s čipkom na grudima.

Vaga

Vage, znak koji nikada ne voli biti sam, zasjat će u plavom i to delikatnom plavom. Obožavaju tkanine poput svile i satena jer su vrlo taktilni likovi.

Škorpion

Škorpioni su vrlo strastveni pa vole crvenu i crnu boju ili kombinaciju te dvije. 

Strijelac

Moćna ljubičasta boja odličan je izbor za ovaj spontani znak. Jako vole plišane materijale, pa predlažemo i takvo donje rublje. 

Jarac

Žene u ovom znaku su profesionalne i sofisticirane. Vole pravila, stabilnost i strukturu, pa im treba neko donje rublje koje objedinjuje sve to, a to je - bodi.

Vodenjak

One mogu biti sve, d seksi zavodnica do sramežljivih ljepotica. Odlično će izgledati u kompletima nježnih boja.

Ribe

One su nepredive i razigrane, pa mogu nositi i obične gaćice s grudnjakom, ali i luksuzni komplet. Pristaje im tamnozelena boja. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".