Odaberite haljinu prema svom obliku tijela i izgledajte uvijek savršeno

Ne pristaje svaki model svakom tipu tijela pa budite oprezne!
Vidi originalni članak

Ljeto je pred vratima, a omiljeni odjevni komad tijekom toplijih dana definitivno su haljine! Iako nam se dogodi da nosimo haljine koje nam potpuno ne pristaju isključivo jer su nam lijepe, ipak bismo trebali pripaziti na to koji model biramo. I najljepša haljina će na "pogrešnom" obliku tijela izgledati nezgrapno pa idući put prilikom kupnje svakako pripazite!

Pješčani sat

Zavodljive obline pokažite tako što ćete odjenuti haljinu koja se u struku može stegnuti remenom. Remenom će se pokazati obline, ali i tanak struk.

Oblik jabuke

Ako imate tanke noge, no problema s kilogramima u trupu, onda su haljine koje su na tom dijelu šire savršene za vas. 

Oblik obrnutog trokuta

Haljine A kroja su idealne jer će skrenuti pozornost sa širokih ramena i prebaciti je na vitke noge.

Atletska građa

Uske haljine s naborima na srednjem dijelu bit će idealne jer će dati privid ženstvenije građe.

Oblik kruške

Haljine koje su krojene tako da su dolje uske, rezane ispod grudi i u donjem dijelu padaju bit će odlične za dame koje imaju ovakav oblik tijela.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".