Odaberite darove za najmilije među brojnim mirisima u dm-u

dm vas časti za blagdane: do 40 posto popusta na mirise
Vidi originalni članak

Malo koji poklon ispod božićnog drvca raduje kao dobar miris. Ako se slažete s nama, evo rečenice koja će vas obradovati – više od 300 različitih mirisa i parfema iz dm-ove ponude možete nabaviti i po 40 posto nižim cijenama.

Kako pronaći snižene mirise?

Lako! Na policama dm-a potražite oznaku „Dobre cijene u svako vrijeme“ koja se nalazi odmah pored oznake s cijenom, a kojom dm jamči da snižena cijena proizvoda neće rasti najmanje tijekom četiri mjeseca.

A kako odabrati savršen miris?

Najbolje bi bilo da u kupnju mirisa krenete ujutro kada je vaše osjetilo njuha najistančanije. Tester mirisa isprobajte na papiriću namijenjenom za to i nikako nije preporučljivo isprobavati više od tri mirisa u jednom danu jer nakon trećeg isprobavanja više nismo u stanju osjetiti sve note mirisa. Ne zaboravite nakon svakog isprobavanja pojedinog mirisa na nos udahnuti miris kave koja se nalazi pored papirića za testiranje u dm prodavaonicama, jer ćete na taj način neutralizirati dosad isprobane mirise i pripremiti njuh za novi tester.

Koji mirise je moguće nabaviti po sniženim cijenama?

Budući da je ponuda doista bogata teško bi bilo pobrojati svih 300, ali evo nekih koji bi vam se mogli osobito svidjeti. Tom Tailor for him i Tom Tailor for her osvježavajući su mirisi cvjetnih i voćnih nota koji će oduševiti sve koji vole avanturu i žele pokazati samopouzdanje, a dolaze po cijeni od 79,90 kuna.

U Vetiver Rocku, unisex mirisu mogu uživati i muškarci i žene. Radi se o prvom mirisu modnog hrvatskog modnog brenda Rock Filius, toplom i slatkastom ekstraktu parfema koji svojom visokom koncentracijom mirisnih nota pruža postojanost na koži do 12 sati, a dostupan je ekskluzivno u dm-u po cijeni od 289,90 kuna.

S druge strane, ako se osjećate ženstveno i elegantno, u dm-u potražite parfemsku vodu Jean Paul Gaultier Scandal po cijeni od 329,90 kuna ili Dolce&Gabanna The One Woman po cijeni od 369,90 kuna.

Više informacija doznajte na dm-ovoj internetskoj, Facebook ili Instagram stranici.

Dobitnica: Vesna Vicković

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".