Odaberi najbolje traperice za svoju građu

Od toliko različitih krojeva i boja traperica teško je odabrati one koje će vašoj figuri najbolje stajati...
Vidi originalni članak

Traperice su bez imalo sumnje jedan od bazičnih komada odjeće kojeg svatko ima u ormaru no odabrati pravi kroj za građu tijela i nije tako jednostavno. One imaju moć suziti bokove, čak i podignuti stražnjicu, idužiti noge, sakriti trbuščić  no pri kupnji ne smijete zaboraviti na nekoliko važnih pravila. Bez obzira na trendove koji se mijenjaju iz sezone u sezonu, oblik tijela trebao bi voditi glavnu riječ pri odabiru traper hlača. Kad ih kupujete, mislite o svojoj visini i obliku tijela pa prema tome izaberite traperice višega ili nižeg struka, užih ili širih nogavica. Dok ih isprobavate poželjno je sjesti ili prošetati u njima.

Znate li koji sve krojevi traperica postoje?

- Super skinny model stvoren je za one koji žele naglasiti svoju liniju tijela. Sa svojom ekstra uskom siluetom nogavica cijelom dužinom pruža dodatan seksepil te naglašava ženstvenost.

- Skinny model je stvoren za one koji žele naglasiti sovju liniju tijela. Sa svojom ekstra uskom siluetom nogavica cijelom dužinom pruža dodatan seksepil te naglašava ženstvenost. 

- Slim je moderan i ženstven kroj koji pruža užu siluetu, ali s dozom opuštenosti.

- Regular je klasičan i udoban kroj traperica koji se za razliku od skinny i slim modela, gdje je naglasak na 'fashion' izgledu, temelji na udobnosti.

- Boyfriend je opušteniji kroj traperica koji daje moderan izgled. Odličan je odabir na visoku potpeticu. 

- Bootcut je klasičan kroj traperica koji prati liniju bedara te se od koljena na niže lagano širi. Odlličan je izbor za žene koje žele naglasiti svoju ženstvenu figuru pješčanog sata.

Obline i šire bokove najbolje će izbalansirati traperice ravnog kroja. Izbjegavajte nositi ekstremno uske i kraće hlače jer iako će one možda istaknuti vaše dobre noge, istovremeno će i naglasiti neproporcionalni gornji i donji dio tijela.

Želite li istaknuti obline, učinite to srednje visokim ili visokim strukom. Punijoj figuri pak najviše odgovaraju traperice širih nogavica koje će ujednačiti figuru od bokova prema dolje. A podjednako dobar izbor su  traperice visokog struka koje prikrivaju eventualne nedostatke. Upravo ćete time postići da stražnjica izgleda manja, a bokovi uži.

Niskim djevojkama sitnije građe najbolje stoje uske traperice niskog struka, a djevojke vitke figure i dugih nogu u pravilu mogu nositi svaki model pa se mogu poigrati retro trapericama zvonolikih nogavica.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".