Od umirovljene profesorice književnosti svi možemo učiti o stilu: Prava je majstorica kombiniranja tekstura i krojeva

Vidi originalni članak

Na zagrebačkim ulicama posebno volimo sresti dame koje nas oduševljavaju svojim netipičnim modnim odabirima i od kojih možemo mnogo naučiti o svevremenskom stilu. Jedna od njih je i Mirjana, profesorica u književnosti u mirovini, dama koja je rado pozirala našem Goranu Čižmešiji i ispričala mu nekoliko detalja o svojem stilu.

Odličan modni trenutak nastao je prošlog studenog, a sad smo ga se rado prisjetili. 

– Često sam u totalno crnom i to mi je malo dosadilo pa sam odjenula nešto svjetlije, a djelomično i jer je napokon izašlo sunce. Ljeti eventualno nosim malo bijele boje i u nekom detalju malo crvene, primjerice na torbici – ispričala je prošle jeseni za Divu modno osviještena dama odličnog stila. Svojom je kombinacijom pokazala da je prava majstorica u kombiniranju efektnih tekstura i krojeva pa sivo od glave do pete na njoj ne izgleda nimalo monotono. 

Tako je gradom prošetala u odličnom spoju dugačke suknje i kaputa zanimlljive teksture koje je kombinirala s kratkom dolčevitom i zanimljivim modnim dodacima. Osim statement naočala, stajling je upotpunila predimenzioniranom metalik torbom, a zvijezda stajlinga bile su šljokičaste čizme koje su izvrstan odmak od klasike kakvu najčešće imamo prilike vidjeti u zimskoj uličnoj modi. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".