Od tri jednostavna komada, Olja Vori napravila je savršenu odjevnu kombinaciju za svaki dan

Olja je, kao i uvijek, ukrala pozornost na zagrebačkom Cvjetnom trgu, a ovog je puta to napravila u kombinaciji sastavljenoj o bijele i bež nijansi
Vidi originalni članak

Olja Vori česta je gošća naše street style rubrike, a i ovog je vikenda zagrebačkim Cvjetnim trgom prošetala u odličnoj odjevnoj kombinaciji. Za netipično topao prvi vikend veljače, odabrala je dugačku pamučnu haljinu koju je kombinirala s kaputom boje devine dlake, must have komadom u svakoj zimskoj garderobi i bijelim kaubojkama. 

Kaubojke su jedan od najvećih trendova ove sezone i cure ih jednostavno obožavaju jer jednako dobro izgledaju u kombinaciji s haljinama, kao i s trapericama. S obzirom na to da je kombinacija sama po sebi vrlo jednostavna, look je zaokružila upečatljivim modnim dodacima - odabrala je predimenzioniran lančić. torbu s krznenim detaljima i neobične naočale koje su cijelom outfitu bile točka na "i".

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".