Imam pun ormar maminih kaputa iz njezinih studentskih dana, ovaj je star 35 godina

Nosim sve što mi se sviđa, iako ne mogu odoljeti ni trendovima, kaže Sonja
Vidi originalni članak

Nosim mamin kaput star 35 godina iz njenih studentskih dana, vestu i suknju Zara, torbu Mon Art, čarape Calzedonia i čizme Shoebox. Sredila sam se jer sam mama, pa sam se malo za promjenu nakinđurila i pobjegla u grad - rekla je našem Goranu Čižmešiji Sonja Švajhler, urednica portala Supermame. 

- Volim žive boje, uz pink su to crvena i žuta, a volim i šljokice, kao i sve uzorke, iako životinjske nosim samo na detaljima. Nosim sve što mi se sviđa, iako ne mogu odoljeti ni trendovima. Imam i pun ormar maminih kaputa iz njenih studentskih dana, mami je jako drago zbog toga, podsjeća je na nju kad je bila mlada. Ona si puno toga sama šiva, pa ću vrlo vjerojatno te stvari naslijediti i nakon nekog vremena ponosno nositi - dodala je.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".