Od sada na nogama nosimo samo ELFS-ice

FOTO: elfs FOTO: elfs FOTO: elfs FOTO: elfs
Zaboravimo starke, zaboravimo Vansice, Nikeice i Adidaske... uskoro će svi poludjeti za ELF-sicima i prošetat ih gradom.
Vidi originalni članak

Dvojac iz ELFS sigurno su i polako osvojili hrvatsku javnost, prvo odjevnim komadima, a zatim ruksacima, bilježnicama i olovkama.Sada nam donose i ono najvažnije – svoju liniju obuće. Radi se o tenisicama koje će odgovarati uz svaku odjevnu kombinaciju, a koje će osigurati da šetnja gradom bude uvijek sa stilom.  

Tenisice se i proizvode u Hrvatskoj, točnije u Dugoj Resi u jednoj hrvatskoj tvornici obuće, a mogu se već sada naručiti preko online trgovina ELFS. Trenutno se mogu pronaći četiri modela po cijeni od 899 kuna, a za sada postoje tri ženska modela na kojima dominira roza boja, i jedan muški. ELFS-ice se mogu prepoznati po zvijezdi koja se nalaze na vanjskoj strani tenisice, a uskoro će linija obuće doći i u ShoeBeDO. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".