Od poznate blogerice doznajte više o pečenju kolača i poensite doma vrijedne nagrade!

Diva ponovno kreće s projektom "Večer s dizajnerom" u sklopu kojega će vas ovaj put ugostiti naša poznata food blogerica Andrea Cukrov u suradnji s Arena centrom. Posjetitelje očekuje zabavno glazbeni - program i vrijedne nagrade.
Vidi originalni članak

Ovomjesečna „Večer s dizajnerom” ugošćuje food blogericu Andreu Cukrov s kojim će se odabranim čitatelji portala diva.hr imati priliku družiti te osvojiti vrijedne nagrade. Događanje će se odvijati u Arena Centru 9.12.2017.

Andrea je diplomirana arheologinja koja je svoj pravi poziv pronašla u kuhinji. Njezina vječita inspiracija je hrana o kojoj piše na svojem blogu u sklopu autorskih recepata. Osim što vješto osmišljava nove recepte, Andrea stilizira i fotografira hranu za razne brendove.

U sklopu Večeri s dizajnerom, Andrea Cukrov će prezentirati tradiciju i moderne varijante blagdanskih slastica kroz priče o receptima, dekoriranju i food stiliziranju te važnosti vizualne privlačnosti kolača. Također, za odabrane čitatelje organiziramo natjecanje u ukrašavanju kolačića uz Dr. Oetker gdje najuspješniji dobiva vrijedne nagrade

1) Poklon kartica Arena Centra

2) Pretplatu na Večernji list

3) Poklon blogerice

4) Poklon paket Dr.Oetkera

Sve što trebate napraviti je prijaviti se putem linka te odgovoriti na pitanje u kojem ćete nam poslati omiljeni, najukusniji recept! 

Prijavite se na natječaj i budite kreativni jer će tri najkreativnija čitatelja uz druženje s Andreom Cukrov dobiti i vrijedne poklone. Vremena imate od 1.12. do 7.12. do ponoći.

Sudionik pristaje da se svi navedeni podaci koriste u marketinške svrhe Večernjeg Lista i Arena Centra te daje privolu da ga se obavještava o promotivnim novostima Večernjeg Lista i Arena Centra.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".