Od plaže preko posla do izlaska: Ove tri haljine jedino su što vam treba ovog ljeta!

Ako tražite u što investirati ovog ljeta, imamo savjete za svaku prigodu!
Vidi originalni članak

S obzirom na to da nam najveći "problem" stvara odijevanje za posao, počet ćemo s tim! Na Mangovom web shopu pronašli smo prekrasnu haljinu koja može jednako dobro funkcionirati na poslu, ali i za odlazak na afterwork party.

Tamnoplava haljina ima prorez što je čini lepršavom i stvorenom za visoke temperature, a žuti pojas čini je baš neobičnom! Njezina je cijena 449 kuna. 

Što je ljetni ormar bez male bijele haljine? U Mangu smo pronašli savršenu s aplikacijama listova, a možemo se zamisliti kako je nosimo u grad uz vrtoglavo visoke zlatne sandale ili na ručak s prijateljicama i kombiniramo je s upečatljivim sandalama. Njezina je cijena 449 kuna.

I posljednje, ali ne manje važno - što odjenuti na plažu? Tu pravila nema, može vrijediti jedino ono - što šarenije, to bolje, a naš je izbor pao na ovaj odličan model čija je cijena 99 kuna. Jamičimo da ćete biti zvijezda after partyja na plaži!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".