Od ove dvije ljepotice naučite kako popularne bijele tenisice nositi na dva načina

Imamo iste tenisice jer su hit pa smo ih obje kupile da ne moramo posuđivati jedna od druge, rekle su cure našem Goranu Čižmešiji
Vidi originalni članak

Nika Laličić, dizajnerica interijera i Antonia Kliškinjić, komercijalistica pokazale su kako jedne od najpopularnijih tenisica već nekoliko sezona, nositi na dva načina. Fashionisticama su ovakve tenisice već dugo omiljeni komad u ormaru, baš zato što se sada nose u svakoj kombinaciji - na trenirku, lijepu haljinu, odijelo, traperice... Sve! 

Do sada smo obje imale isti model s vezicama, a kako su se od stalnog nošenja raspale, kupile smo novi model na čičak. Baš smo htjele imati iste bijele tenisice, ali nam je zato ostatak garderobe različit.

Nika (lijevo) nosi majicu Bershka, torbicu Zara, suknju Mustang i tenisice Adidas. Antonia (desno) nosi majicu Mango, haljinu i torbicu Zara, a tenisice su Adidas.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".