Prava modna inspiracija: Od ove divne, divne dame svi možemo mnogo toga naučiti o modi i stilu!

Pokazala je kako je najbolje investirati u klasiku koja uvijek izgleda odlično
Vidi originalni članak

Divna dama koja je prošetala zagrebačkom špicom definitivno je jedna od onih od kojih možemo puno, puno toga naučiti o stilu i lijepom odijevanju.

Isfurala je jednu svevremensku kombinaciju sastavljenu od komada koji su pravi klasici u ormaru - elegantnu bundu spojila je s klasičnim hlačama i genijalnim cipelama, a sve je zaokružila dobrim odabirom modnih detalja. 

Odlučila se za decentne naušnice i klasične crne naočale, no prava zvijezda outfita bila je njezina torba s krokodilskim efektom. Upravo takve torbe modni stručnjaci navode kao dobru investiciju jer izgledaju elegantno i profinjeno, a može ih se nositi u različitim prigodama. Ma, za svaku pohvalu! 

 

Tko kaže da život ne može biti uzbudljiv nakon 90. godine života? Oni su pravi dokaz da su godine samo broj i nama su super!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".