Od omraženog komada do zvijezde garderobe: Havajska košulja i tropski uzorak opet su u modnom fokusu

Zaboravite na tipičan uzorak s havajske košulje, jer su ga dizajneri poboljšali i s košulje preselili na cijelu garderobu.
Vidi originalni članak

U trenutačnoj situaciji možemo samo maštati o nekim tropskim krajevima, no umjesto putova nja, dašak tropa možete dovesti sebi, a jednostavno i jako efektno to možete napraviti – odjećom! S prvim danima proljeća volimo u garderobu unijeti jarke boje i upečatljive uzorke koji imaju moć osvježiti gradske ulice, a glavni saveznik u tome može biti upravo tropski uzorak.

Najbolji i najpoznatiji predstavnik tropskog uzorka je havajska košulja, koja je do prije nekoliko sezona bila gledana s podsmijehom, no onda su je dizajneri reinterpretirali na cool način pa su je mnoge fashionistice dodale u svoju garderobu. Njezin povratak u našu garderobu do godio se 2017. godine, kada je pojam “havajska košulja” na tražilici modne platforme Lyst pretražen čak 180 tisuća puta.

Ipak, zaboravite na tipičan uzorak s havajske košulje, jer su ga dizajneri poboljšali i s košulje preselili na cijelu garderobu. Ako volite efektne komade, svidjet će vam se prijedlog Diane von Fürstenberg, koja je princip haljine na preklop preselila i na kombinezone pa je kombinezon s uzorkom idealan za glamuro na događanja. Na njih ćemo, čini se, još pričekati, no zašto ga ne biste isfurali i u nekom svakodnevnom izdanju, ionako je vrijeme da se trenirke u dnevnim varijantama zamjene nekim elegantnijim izdanjima.

Marni je ružičasto-žutim uzorkom ukrasio suknje i hlače, a ako na poslu ne postoji stroži dress-code, ovakvi će se komadi odlično uklopiti u poslovne kombinacije i razigrati formalnu garderobu. Stylinge “za svaki dan” super će osvježiti efektan top jer su dovoljne traperice i cipele za savršenu kombinaciju – izaberite neki od prijedloga koje smo pronašli u dizajnerskim dućanima. Marni je običnu bijelu košulju obojio u upečatljiv uzorak, dok u Zimmermannu imaju najšareniji pri - jedlog košulje koji će oduševiti ljubiteljice boja i uzoraka.

Ako ste fan ovog otkačenog uzorka, u galeriji ćete zasigurno pronaći nešto za sebe:

Zimmermann, Net a Porter, 595 eura Valentino, Net a Porter, 1100 eura Peter Pilotto, Matchesfashion, 291 euro Patbo, Net a Porter, 365 eura Meryll Rogge, Net a Porter, 650 eura Marni, Matchesfashion, 550 eura Marni, Matchesfashion, 390 eura Mara Hoffman, Matchesfashion, 332 eura

Do savršenih valova u kosi za manje od pet minuta: Isprobajte viralni hit s TikToka za odličnu frizuru
Jesmo li cijelo vrijeme pogrešno prali kosu? Rezultat nove tehnike je voluminoznija kosa
Kožna minica i kaubojke dugo nisu izgledale ovako dobro: Lijepa influencerica isfurala je i hit uzorke sezone
Obožavamo stil arhitektice koja, umjesto crne, preferira ružičastu, crvenu i cvjetne uzorke

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".