Od "običnih" komada stvorila je modno izdanje za prijelazno razdoblje kojem nećete pronaći manu

Široki modeli s poderotinama efektan su odabir za svaki dan, pogotovo kad su u pitanju ležerna izdanja poput Pavlinog
Vidi originalni članak

Da su najbolje odjevne kombinacije sastavljene od najjednostavnijih komada koji svoje mjesto imaju u mnogim ormarima, potvrdila je i Pavla Predović, studentica ekonomije i model koja je rado pozirala našem Goranu Čižmešiji. Fotografija je nastala na jedan hladniji ljetni dan u srpnju, a Pavlinim se idejama rado inspiriramo jer su odlične za prijelazno razdoblje pred nama. 

– Bila sam u žurbi pa sam odjenula ovu jednostavnu i praktičnu kombinaciju. I inače volim taj model off duty stil. U grad nikad ne nosim visoke potpetice, a za van ih rijetko obujem, više volim tenisice. Ljeti ponekad nosim žive boje i nešto s printom, a zimi su to crna, bijela i neutralni tonovi – ispričala je ranije za Divu modno osviještena Pavla.

Gradom je prošetala u kombinaciji traperica, bazičnog topa, bijelih tenisica i lagane jakne, a takvi komadi odolijevaju prolaznosti trendova i lako se kombiniraju s ostalim stvarima u ormaru. Istaknule su se traperice koje Pavli pristaju kao salivene. Baggy trapez model posebno je popularan posljednjih nekoliko sezona, a nosit će se i ove jeseni pa je svakako jedan od onih komada na koje vrijedi obratiti pozornost.

U dućane su stigli prvi komadi pletiva: Izdvojili smo najljepše džempere za jesen i zimu

FOTO: Mango 549,90 kn FOTO: Mango 449,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: H&M 179 eura FOTO: H&M 159 eura FOTO: H&M 29 eura FOTO: H&M 24 eura FOTO: H&M 20 eura FOTO: Massimo Dutti 649,90 kn FOTO: Massimo Dutti 649,90 kn FOTO: Massimo Dutti 549,90 kn FOTO: Massimo Dutti 549,90 kn FOTO: Massimo Dutti 449,90 kn FOTO: Stradivarius 159,90 kn FOTO: Stradivarius 139,90 kn FOTO: Stradivarius 139,90 kn FOTO: Stradivarius 119,90 kn FOTO: Zara 229,90 kn FOTO: Zara 229,90 kn FOTO: Zara 219,90 kn FOTO: Zara 199,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn

 

Frizura koja je "preuzela" društvene mreže: Na TikToku ima više od 35 milijuna pregleda, a savršena je za jesen

Krema iz ljekarne od 80-ak kuna koja štiti i obnavlja kožu, a hit je i u celebrity svijetu

Uvijek odlično odjevena Ana Radišić: 'Ovu kombinaciju odabrala sam jer ne ispuštam ljeto ni na koji način, ni outfitom, ni ičim drugim'

Ovakva se elegancija ne viđa svaki dan: Raskošna suknja prava je zvijezda odlične kombinacije

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".