Od minimalizma do satena i mrežastih detalja: 10 trendova kod cipela koji će dominirati u 2024.

Uvijek trendi kitten heel dobio je osvježenje siluetama u širokoj paleti boja i materijala. Potpetica ne viša od 5 centimetara preuzela je glavno mjesto i maknule visoke štikle s trona popularnosti.
Vidi originalni članak

S dolaskom 2024. godine, moda je u punom zamahu, a svijet cipela donosi niz svježih trendova koji će osvježiti vaš stil. Bez obzira želite li dodati dozu grungea, sofisticiranosti ili romantične estetike, ovo su trendovi koje ne želite propustiti.

U nastavku otkrivamo 10 trendova kod cipela koji će dominirati u 2024. godini.

‘Zgužvane’ siluete
Prošli su dani uskih čizama koje jedva možete podići preko gležnja. Zgužvani, odnosno takozvani slouchy stilovi, brzo dobivaju na popularnosti i moguće ih je silizirati na mnogo različitih načina, tako da su vaše mogućnosti odijevanja beskrajne. 

Kitten cipele
Uvijek trendi kitten heel dobio je osvježenje siluetama u širokoj paleti boja i materijala. Potpetica ne viša od 5 centimetara preuzela je glavno mjesto i maknule visoke štikle s trona popularnosti. Preuzele su modne piste za proljeće 2024. i samo im je porasla popularnost među obožavateljima mode diljem svijeta.

Visoki sjaj
Sjajne, lakirane cipele doživljavaju preporod. Sjajna cipela odmah podiže svaki izgled i uljepšava čak i najležernije, klasične kombinacije, poput traperica i bijele majice. 

Saten
Saten može dodati osjećaj sofisticiranosti i senzualnosti izgledu, stoga nije ni čudo da je ponovno trendi za 2024. 

‘Školske’ cipele
Ako ste prije nekoliko sezona nosili popularne Prada mokasinke, ne bojte se: one su još uvijek u stilu i glavni su trend cipela 2024. ‘Školske cipele’ podižu preppy odijevanje na nove visine, s oštrijim siluetama i zdepastijim potplatima. 

Coquette detalji
Coquette estetika prvi put je postala popularna prošlog proljeća i ne pokazuje znakove prestanka kao trend 2024., posebno u našim salonkama i dodacima. Ako niste upoznati s trendom, on utjelovljuje sve stvari ženstvene i romantične, obuhvaćajući mješavinu čipke, vrpci, satena i vintage šarma. Prihvatite trend s parom ružičastih štikli s mašnicom i dodajte čipkasti par tajica kako biste upotpunili izgled.

Mreža pritajenog luksuza
Mrežasti detalji ponovno su in, šireći se izvan odjeće kako bi zavladali među cipelama. Brendovi kao što je Khaite usavršili su mrežaste cipele s elementima poput suptilnih kristalnih detalja koji dodaju malo šarma.

Balerinke
Opsesija balerinkama nastavlja se i u 2024. Nostalgična, chic cipela dobro se slaže s gotovo svime i dotjerana je od nekih od naših omiljenih brendova, sa stilovima koji uključuju blistave detalje i zadivljujuće ukrase.

Minimalističke tenisice
Vrijeme je da svoje zdepaste tenisice zamijenite minimalističkim parom. Jedan od najvećih trendova proljeća i ljeta 2024. su besprijekorne bijele tenisice, koje odgovaraju uz sve kombinacije.

Jednostavne sandale
Iako su sandale s platformom još uvijek u modi, tanke i jednostavne sandale pojavile su se na svim modnim pistama za proljeće 2024. i sigurno će se pojaviti na ulicama kada vrijeme zatopli. Savršene za plažu ili bazen, minimalističke japanke ili sandale izgledaju sjajno uz minimalističku pedikuru. Za dotjeraniji izgled, stilizirajte sandale s petom uz maksi haljinu po svom izboru.

Wet look frizura hit je među trendsetericama na tjednima mode, a evo kako je stilizirati
Modna industrija treći je najveći zagađivač na svijetu, stoga je bitno djelovati razumno kroz dizajne
Globalni uspjeh Studija: Nagrada za najbolji dizajn, osvajanje Pariza i predstavljanje američkom tržištu
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".