Od haljine do modnih dodataka: Sve što nosi Olja Vori, odmah smo poželjeli i u vlastitom ormaru!

Nosi jednu od najpopularnijih torbica sezone, a crvenim je čizmama razbila monotoniju u crnom.
Vidi originalni članak

Nakon što je prošlog tjedna ukrala pozornost na zagrebačkoj špici kad je, u društvu prijateljica, pokazala odlične odjevne kombinacije, Olja Vori opet je zablistala na Cvjetnom trgu. Kombinacija je bila kao stvorena za subotnju šetnju gradom, a teško je reći koji je odjevni komad bolji.

Lepršavu haljina s uzorkom zvjezdica kombinirala je s jednom od najpopularnijih jakni već nekoliko sezona - kožnim modelom s postavljenim krznom, no pozornost u odjevnoj kombinaciji ipak su ukrali detalji i modni dodaci. 

Olja je odabrala crveni kaubojski model čizama i Chloe torbicu koja se nalazi na listama želja brojnih fashionistica. Kosu je uvila u lagane valove, a look zaokružila beretkom s dodatkom bisera. Pokazala je kako, u njezinom slučaju pravilo, "više je manje" definitivno ne vrijedi, no svejedno izgleda odlično! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".