Od glave do pete ove dvije dame pogodile su sa svojim odjevnim kombinacijama!

Ljepotice su prošetale sunčanom špicom u Zagrebu i totalno ukrale show
Vidi originalni članak

Ovoliko trendi komada na jednom mjestu, dugo nismo vidjeli, a djevojke ih toliko dobro nose. Kada sparite previše popularnih odjevnih komada nekada to može izgledati pomalo kičasto, no njih dvije dokaz su da kad imaš stila, možeš isfurati baš sve! 

Ljepotica koja gura kolica nosi par vrlo traženih komada među fashionisticama. Prvo, poštarske su kapice bile prava mala modna pošast, a djevojke ih nose i dalje, pa će se trend vjerojatno nositi i u sljedećim mjesecima. Odličan kombinezon, odnosno tregerice, stoje joj baš dobro, u basic kombinaciji s bijelim T-shirtom i remenom oko struka, sve je baš skladno. 

Leopard sandale jednostavnog modela odličan su odabir. Inače, ovakve sandale uvijek su najpopularnije među ljubiteljicama mode, jer stvarno dobro izgledaju u svim prilikama. U njenom društvu je dama u boho izdanju. Njena upečatljiva haljina nikako nije mogla proći nezamijećeno, a uparila ju je s gležnjačama. Ta kombinacija uvijek je dobar odabir za proljetne dane. U rukama nosi odličnu Marc Jacobs torbicu, a za oko su nam zapele i njene sunčane naočale. 

Cure, stvarno ste za čistu peticu! 

Stilistica i blogerica Barbara Repe otkrila nam je što moramo imati u ormaru, ako ovo ljeto želimo biti #stylegoals: 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".