Od balonera i kaubojki se još ne želimo odvojiti, a ova djevojka isfurala ih je fantastično!

Djevojka sa špice zablistala je u odličnom ženstvenom outfitu
Vidi originalni članak

Ove se jeseni moda podijelila na dvije strane, frajersku s kožnim odjevnim predmetima i robusnim čizmama te damsku s obućom brušene kože i romantičnim haljinama. Iako nam je prva strana izrazito draga, obožavamo vidjeti i elegantne i ženstvene outfite, a jedan takav izvrsno je isfurala i preslatka djevojka iz centra grada. 

Odjenula je predivnu crvenu midi plisiranu haljinu sa sitnim crnim uzorkom koju je upotpunila dugim krem balonerom. Boju balonera popratila je i trendi kaubojkama u istoj nijansi, dok je malom crnom torbicom zaokružila cijeli outfit. Moramo pohvaliti i njezin odabir sunčanih naočala - ovakav model Ray-banki ove je godine nezaobilazan, a u crnoj reflektirajućoj verziji izgledaju fantastično! 

Iako je već došlo vrijeme za kapute, od balonera se još ne želimo odvojiti. A što možemo kada pristaju savršeno uz baš svaki outfit. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".